Wie schrijft hier?

Mijn motto is: je zult versteld staan van de kracht van de zonnestralen. Dit is een van die momenten waarop u genieten van een zonnebaden in vrede met de hemel als uw achtergrond.

Zonne-energie, zoals elke vorm van energie, is een eindige bron. Als u in een gebied leeft waar de zon niet glanst, gaat u moeten oppassen om uw gazon niet te branden of het gras voor uw huis in de winter te branden. Je net zo goed je achtertuin of tuin gebruiken als krachtbron, dus dat gaan we hier doen. Als je in een landelijk gebied waar het zonlicht nooit schijnt, gaat het een beetje moeilijker . Je vraagt je misschien af wat je nodig hebt voor een zonnedouche om te werken. Je hebt het eerst nodig: Zonnefilter, 1-2 zonnecollectoren en 3-4 zonnepanelen. We gaan de 5" zonnecollectoren gebruiken.

In sociale media, vindt u mij het plaatsen van mijn zon-douche ervaringen, evenals een aantal andere dingen. Ik ben een fervent verzamelaar van zonne-energie en zonne-energie gerelateerde informatie.

Als u behoefte heeft aan een zonnestelsel, ik ben bereid om het te installeren voor je. Ik heb een kleine collectie van zonne-systemen (waarvan sommige zijn meer dan een decennium oud, anderen meer dan een jaar oud), maar de meerderheid van de systemen die ik heb in mijn collectie zijn nieuwer en nieuwer. Ik heb ook een paar meer zonnestelsels die in opslag dat ik ben nog niet zeker over. Als u op zoek bent naar een aantal zonne-installatie informatie, mijn advies is om te kijken naar mijn zonne-installatie gidsen. Mijn gids over installatiekosten is ook handig voor het krijgen van een gevoel van wat ik het over heb als het gaat om installatiekosten.