Welke soorten zonnedouches bestaan er?

De meeste van hen, niet alle, maar een goede deal.

De basistypes van zonnedouches zijn die die zonnefotonen of zonne-elektrische energie produceren, en die die geen zonne-elektrische energie bij allen produceren. Carry Slee Biografie is ook een proefrit waard. De laatste worden zonne-elektrische douche genoemd. Zonne-douche produceert alleen elektriciteit, dat wil zeggen, het produceert geen licht, warmte of radiogolven (die allemaal nodig zijn voor zonne-energie). Zonnedouche heeft een paar voordelen: De zonnedouche is zeer gemakkelijk te maken (want er zijn slechts drie essentiële ingrediënten, en ze zijn water, zon en tijd) en het heeft een lage kosten. Het is ook zeer betrouwbaar, omdat het geen enkele vorm van ondersteuning nodig heeft. Het is erg leuk, en het is nog meer dus als je graag de hemel te zien en het licht te zien (zoals velen van ons doen!). De zonnedouche is heel goed voor veel mensen, omdat het geproduceerde licht van groot belang kan zijn voor uw dagelijks leven. U vindt hier enkele foto's, maar als u gewoon meer wilt weten over het onderwerp, vindt u meer informatie in mijn Solar douches pagina.

Het idee van zonneregens werd in het voorjaar van 2000 bedacht door een groep nederlanders. In de beginjaren kwam de groep mensen die dit idee maakte uit de hele wereld: Nederland, Canada, Italië, de VS, het Verenigd Koninkrijk en Australië (zelfs Australië wordt er soms mee geassocieerd), zodat de groep de kans zou krijgen om deel te nemen en ideeën uit te wisselen. Naast zonnedouches heeft de groep ook paraplu's op zonne-energie uitgevonden, maar dat is een ander onderwerp. Tegenwoordig, in 2013, is het Solar shower idee uitgegroeid tot een internationaal fenomeen. De beste manier om al deze activiteiten te volgen is om ons te volgen op Twitter. Dit bericht zal worden gewijd aan de zonne-douche gemeenschap als geheel, dus ik zal me richten op zonne-douches in het bijzonder en zonne-douches in het algemeen (zonne-douche gemeenschap - hier kom ik!) ook.

Als een disclaimer, ik ben een Solar Shower liefhebber en zijn al geruime tijd. Dit is de eerste keer dat ik schrijf over de rol van de zon in de zonne-douche, omdat dit onderwerp is besproken op een aantal evenementen met andere mensen die ervaring hebben in het veld, maar op een andere manier. Maar ik zal proberen om mijn kennis te delen zoveel mogelijk. Bekijk het rapport zonnedouche experience report. In het algemeen denk ik dat het een heel goed idee om de eerste post van deze serie te lezen op de blog om wat context over het onderwerp te krijgen. Hieronder vindt u een korte samenvatting voor de geïnteresseerde lezer. Ik ben geen wetenschapper, maar een ervaren gebruiker die heeft gebruikt zonne-energie voor ongeveer 5 jaar, en ik probeer te presenteren zo onbevooroordeeld mogelijk informatie mogelijk. Als u mij wat feedback wilt geven of uw ervaring wilt delen met de rol van de zon in de zonnedouche, neem dan contact met mij op.