Terwijl ik test

De meest interessante krijgen een badge voor je profielpagina, dus blijf op de hoogte!

Onze vorige zonnedouche winnaars zijn:

Een zonnedouche is wanneer de zon een fase ingaat met een korte periode van intense helderheid wanneer deze de horizon bereikt. De zon zal enkele uren in deze fase blijven, maar alleen het licht dat door de maan wordt gereflecteerd, zal minstens een seconde zichtbaar zijn. De maan is het enige object dat daadwerkelijk zichtbaar is op dit moment, en dus de hele dag zal vol van maan licht. Dit gebeurt elke dag, dus het zou bijna onmogelijk zijn om de beste zonnedouche te missen!

Hoe krijg je een badge?

Eerst moet je een quiz invullen en de vragen correct beantwoorden. Dan moet je een bericht maken op onze sociale media met je bericht (we zijn op zoek naar berichten met het woord 'sunshower') en de link naar de quiz.

Als je er klaar voor bent, klik je op de groene knop hierboven. We sturen je een e-mail met de badge.

We veranderen onze producten niet. Het is wat we doen om ze beter te maken, dat telt. We werken met en luisteren naar u over hoe te verbeteren.

Dit bericht is een verzameling van berichten die ik heb geschreven in het afgelopen jaar om een aantal van de nieuwe functies van de SunShine 3D zonne-landmeetkundige producten uit te leggen. Deze berichten zijn geen vervanging voor de officiële productdocumentatie - daarvoor raden we aan om de SunShine 3D Solar FAQ te lezen. Voor elk van de post, zal ik uitleggen van de belangrijkste functies, waarom ik denk dat ze cool zijn, hoe je het proberen voor jezelf, en waar ondersteuning te krijgen als je vragen hebt. Het doel van de post is om u te helpen beslissen of het de moeite waard om een zonne-landmeetkundige product te kopen, en geven u een idee van de soorten vragen die we krijgen op een regelmatige basis. De SunShine 3D Solar SunShine 3D solar is niet nieuw: het werd voor het eerst geïntroduceerd in april 2016, en we hebben het elke keer bijgewerkt als er een nieuwe versie uitkomt.

Te vaak mensen hebben de perceptie dat een zonne-douche is duur, wanneer het eigenlijk heel goedkoop. Er zijn veel verschillende soorten zonnedouches beschikbaar, elk met hun eigen sterke en zwakke punten. In deze post, zullen we een kijkje nemen op de beste zonne-douches op de markt van vandaag, hoe de beste voor u te kiezen, en wat houdt je terug.

Als je nieuw bent bij zonne-douches, u denken dat je geen andere keuze dan te gaan voor de goedkoopste optie. Je zou het mis hebben! Het is eigenlijk een stuk goedkoper om te beginnen met een kwaliteit en redelijk geprijsde zonne-douche van een top-of-the-line fabrikant als Philips of Solar World dan met de goedkoopste, laagste kwaliteit opties. In feite kun je beginnen met een dure en top-of-the-line zonne-douche en geld besparen door middel van Solar World's garantie en andere opties.

Dankzij ons testlaboratorium kunnen we nu melden dat de eerste zonsverduistering in Amsterdam een aanzienlijke impact zal hebben op onze producten.

Zonsverduisteringen zijn niet altijd gemakkelijk te voorspellen. Er zijn verschillende redenen waarom zonsverduisteringen kunnen sterk verschillen. De meest bekende is de lengte van de eclips. Als de verduistering slechts een paar minuten of zelfs minuten duurt, is het effect verwaarloosbaar. De tweede belangrijke reden is de positie van de zon. Als de zon hoger of lager is dan de horizon, is het een veel groter probleem. Eindelijk zijn er wolken. Voor zonsverduisteringen zijn er wolken die zichtbaar of onzichtbaar zijn. De zon is de enige die kan worden gezien van onder de horizon. Echter, hoe lager de zon, hoe groter de wolken. En, natuurlijk, hoe groter de wolken, hoe groter het gevaar van schade aan de camera. Er is een zeer eenvoudige test voor dit: de camera is gemonteerd op een statief.

Op het eerste gezicht is de GigaHertz Solar Pro 6 een all-round grote zonnedouche. Het is gemakkelijk op te zetten en te gebruiken, maar vereist ook enige vaardigheid in termen van positionering, dat is iets wat ik zou aanraden aan iedereen overweegt het kopen van een.

De belangrijkste voordelen van deze zonnedouche ten opzichte van vergelijkbare modellen is de hoge output, het kleine formaat en de betaalbaarheid. Met een 12-volt batterij en twee grote, low-profile zonnecellen kan de GigaHertz Pro 6 minstens vier uur voldoende licht produceren. Wanneer niet in gebruik, kunnen de zonnecellen worden opgehangen aan de zonnebox in het plafond om meer licht te produceren. Wanneer volledig opgeladen, kan de zonnedouche ongeveer acht uur lopen. De GigaHertz Solar Pro 6 kan ook worden gebruikt om stroom op te wekken voor verlichting. Je hebt een zonnepaneel nodig met een maximaal vermogen van 5 watt om je GigaHertz Pro 6 van stroom te voorzien. Een zonnepaneel is nodig om elektriciteit op te wekken voor deze zonnedouche, maar als je al een zonnepaneel op je dak hebt, kun je het gebruiken om de zonnebox van stroom te voorzien.