Contact

Neem contact met mij op

Ik ben erg blij om mensen zoals jij te zien! Ik zal vragen van u te beantwoorden met een antwoord in 24 uur en u ook bericht me op deze blog of op Twitter.

Als je wilt lezen hoe je van zonne-energie leven, lees dan meer over de blog 24. Als u een vraag over zonne-energie, de blog is hier. Als je deze blog leuk vindt en me wilt steunen, bekijk dan mijn nieuwe boeken 24 en 24: Een gids voor de home-grown solar energy-based lifestyle. Nederland loopt de komende twee jaar voorop op het gebied van zonne-energie. De zonneparken zijn nu het genereren van genoeg stroom om de volledige elektriciteitsbehoeften van het hele land te voldoen en in staat zal zijn om hun eigen overtollige elektriciteit terug te voeden naar het net. We kunnen niet wachten. Als u meer wilt weten over zonne-energie, lees dan deze blog over zonne-energie in Nederland. Toen ik in Nederland woonde, las ik veel Nederlandse blogs en kranten.

Als u contact met mij wilt opnemen, laat het me dan weten via de contactpagina van mijn blog of op twitter. De zon komt uit en we zullen de eerste van vele zonne-douches te zien op de 20e mei. En om te beginnen heb ik mijn dag al gepland. Ik zal koffie drinken, en dan ga ik naar het strand en ga een wandeling maken, om foto's te maken van de zon, en misschien een dansje met de zee. Ik wil de dagen van 19 mei en 20 mei in gedachten houden als ik dit doe. De komende dagen worden drukke dagen voor heel Europa, en we zullen veel buien zien. Maar je moet weten, dat je nog steeds genieten van een aantal van de spectaculaire uitzichten op de zon en de sterren.

Als u in het gebied bent, en u wilt een zonnedouche zien, zal dit één van weinigen zijn die op 20 Mei gaat gebeuren.

Openingstijden

  • Maandag: 06:15 - 14:45
  • Dinsdag: 06:45 - 15:00
  • Woensdag: 09:15 - 14:30
  • Donderdag: 08:45 - 14:15
  • Vrijdag: 06:00 - 19:30
  • Zondag: 09:00 - 14:30